dilluns, 25 de maig del 2009

Presentació de l’Associació de Famílies Monoparentals de Catalunya.

El proper 27 de maig a les 19:00 a Mas Pintat tindrà lloc la Presentació de l’Associació de Famílies Monoparentals de Catalunya.
L’acte comptarà amb la participació de la Presidenta de l’Entitat, Sra. Sònia Bardají, i de la Regidora responsable de les Polítiques Transversals d’Infància i Joventut, Sra. Empar Pont.

La finalitat d’aquest acte és que famílies monoparentals puguin conèixer una associació que les pugui aplegar i poder organitzar una delegació al Mas.

L’Associació de Famílies Monoparentals de Catalunya té per objectiu: oferir un servei d’informació i operatiu de bescanvi i ofertes laborals i mantenir a les famílies associades al corrent de totes les activitats que s’organitzen des de l’Associació o des d’altres col·lectius que hi tenen relació.

A Catalunya es calcula que les famílies monoparentals ja són més de 500.000. La majoria viuen amb un sou o una pensió de viudetat i en el 40% dels casos els ingressos no arriben als 9.000 euros anuals. Per la qual cosa, es fa necessari organitzar-se en associacions dins l'àmbit europeu i unificar-ne el funcionament.

Aquest mes de maig, mes en el que es celebra el Dia Internacional de les Famílies, ha estat ple d’esdeveniment importants per a les Famílies Monoparentals:
1. Reunió de la Xarxa Europea de Famílies Monoparentals, el dia 16 de maig es celebrà a Berna (Suïssa) la reunió en la qual es va elegir la Junta Directiva de la Xarxa Europea de Famílies Monoparentals. Catalunya estava representada per aquesta entitat a través de la seva presidenta, la Sra. Sònia Bardají que va tornar de Suïssa un càrrec dins la Junta Europea.

2. Presentació oficial del Títol de Famílies Monoparentals que va tenir lloc el dimarts 19 de maig .


Volem animar ales famílies monoparentals a participar activament en aquest acte pensat per a donar servei de les persones i tenir de primera mà informació sobre els seus drets i les noves mesures que s’impulsen des del Govern de la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada