dissabte, 17 de gener del 2009

Celebració del Dia Internacional de les Famílies

23 Maig, 2008 21:32

Un any més l’Ajuntament de Reus a través del Programa Transversal d’Infància i Famílies de l’Àrea de Cultura amb la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya celebra el Dia Internacional de les Famílies que va ser establert el dia 15 de maig per les Nacions Unides des del 1994.
Tot i que a Reus s’ha organitzat pel dia 24 de maig al patí del CEIP Joan Rebull ( Avinguda Onze de Setembre, 10) de les 10:30 a les 14:30 h.
Aquest any els tema de la jornada és la diversitat familiar sota el lema “I la teva família com és ?” que vol ser una reflexió dels tipus diferents de famílies que actualment existeixen .
La Jornada serà un conjunt d’activitats per gaudir en família vetllant per l’educació en els valors, fomentar el respecte, el civisme, la participació i la solidaritat., a través d’espectacles i activitats on els materials de reciclatge són els protagonistes.
Els actes previstos pels dia 24 són.
- Mostra i construcció de tallers de titelles amb deixalles: embolcalls, llaunes, plàstics, brics...
- Ludoteca i construcció de jocs amb objectes de reciclatge per endur-se a casa.
Tot acompanyat per una banda musical.
A més i organitzat per Mas Pintat, Centre d’atenció a la infància i a les famílies, hi haurà un espai per als més petits, situat al teatre de l’escola, amb la següent programació:
10:30 a 11:00 h: Espai de joc i manualitats
11:00 h : 1era sessió amb La Martina Contacontes
12:00 h: 2ona sessió amb La Martina Contacontes
13:00 a 14:00 h: Espai de joc i manualitats
A més con actes paral·lels Mas Pintat també ha organitzat unes trobades amb les AMPA de la nostra ciutat per tal de conèixer, com associacions familiars que són, els serveis que s’hi ofereix: el dia 21 de maig amb les AMPA de les escoles d’educació primària i el dia 28 amb d’educació secundària i escoles concertades. La Sra. Empar Pont, com a responsable política del Programa Transversal d’Infància i Famílies de l’Àrea de Cultura, serà l’encarregada de donar la benvinguda.
Esteu tots i totes convidats !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada