dissabte, 17 de gener del 2009

Obrim la paradeta

09 Maig, 2008 21:09

Benvinguts i benvingudes a aquest bloc que preten ser una eina per conèixer la nostra proposta educativa: Mas Pintat, Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies de Reus, així com possibilitar-vos una sèrie de recursos per donar-vos suport en l'educació dels vostres infants.
Des del 5 de maig estem oberts al públic per a la inscripció a les activitats adreçades a infants de 0 a 6 anys i a les seves famílies.
El nostre projecte educatiu parteix principalment de la idea de servei a les famílies amb infants, amb la finalitat d’acompanyar, orientar i encoratjar als pares i les mares en les responsabilitats educatives en grups amb altres famílies.
A través de serveis en forma de espais de joc, tallers de temàtiques diverses, espais familiars, etc. atenem per igual les necessitats dels infants com de les seves famílies.
Mas Pintat és un centre que depèn del Programa Transversal d'Infància i Familíes de l'Ajuntament de Reus, liderat per la Sra. Empar Pont, segona tinenta d'alcalde, i gestinat per la Fundació FASS (SAGESSA).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada