dissabte, 17 de gener del 2009

Els espais

09 Maig, 2008 22:00


Mas Pintat té l’objectiu d’esdevenir un espai amb les funcions:
- educativa i d’aprenentatge,
- de suport i orientació a la família
- lúdica
Aquestes funcions es concreten en l’ús d’espais organitzats que permeten que tinguin lloc els distints intercanvis entre grups d’iguals i intergeneracionals: espais per compartir dubtes amb altres famílies, espais destinats a facilitar el joc,... en definitiva facilitadors d’’activitat i diàleg.
Els serveis als infants, que es desenvolupen amb la presència de la família, garanteixen un treball més ric i més aprofundit. En els quals treballen professionals preparats per analitzar i facilitar el desenvolupament infantil i les capacitats educatives dels pares i mares. Per la qual cosa són serveis flexibles en temps i espais, en edats, activitats... ajustats a les necessitats familiars, de caràcter socioeducatiu, en que tenen cabuda el infants i llurs famílies.

Espai nadó
Espai d’acollida de trobada i d’intercanvi que permet compartir l’experiència personal amb la d’altres mares i pares, juntament amb el vostre fill o filla. Amb la presència d’una professional de suport ..
. Destinataris: Famílies amb infants dels 2 fins els 12 mesos
. Periodicitat: Un dia a la setmana.Les sessions són de dues hores en horaris de matí o de tarda

Espai de joc
Els infants poden jugar lliurament compartint jocs i joguines amb altres xiquets i xiquetes i adults. Estan acompanyats d’un adult familiar de referència. El joc pot ser dirigit o lliure. Una professional dóna suport.
. Destinataris: Famílies amb infants d’1 a 3 anys
. Periodicitat: Un dia a la setmana . Les sessions són d’una hora i mitja en horaris de matí o de tarda

Espai familiar
Els infants poden descobrir i experimentar amb diferents materials i jocs. Gaudint de la companya d’altres infants, mentre les famílies participants poden reflexionar i compartir experiències i progressos en la criança dels vostres fills i filles, tot veient-los jugar. Una professional us donarà suport.
. Destinataris: Famílies amb infants d’1 a 3 anys
. Periodicitat: Un dia a la setmana. Les sessions són de dues hores en horaris de matí o de tarda

Els Tallers Periòdicament, a través d’una programació estable, s’ofereixen tallers monogràfics de temàtiques relacionades amb el moment evolutiu dels infants i adolescents. Una professional dirigeix aquestes sessions.
. Destinataris: Famílies amb infants de diverses edats (segons programació) de 3 a 6 anys
. Periodicitat: un dia a la setmana .Les sessions són de dues hores a la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada